eXtendedVersatileInfocode

:: xvi.hu :: vásárlástámogató és információs rendszer ::

Általános alkalmazás

Az Infokódunk minden olyan nyomtatott (vagy vetített) médián (felületen) elhelyezhető, ahol kiegészítő vagy többlet információhoz juttathatjuk az embereket.
Nyomtatott felületek esetén (például újság, vagy szóróanyag) óriási előrelépés, hogy akkor is pontos és naprakész információkhoz juttathatjuk az embereket (leendő ügyfeleinket!) amikor már rég az utcára került az anyag.
Például egy hetente megjelenő újságnál értelem szerűen nem áll módunkban naponta frissíteni az adatokat. DE az Infokód integrációnk segítségével igen!
Leköthet egy hónapra hirdetési felületet egy értékesítési kampányhoz, elég leadnia egy darab infokódos hirdetést mind a 4 megjelenésre, és ettől függetlenü hirdetésenként más-más információval láthatja el az érdeklődőket.

Óriási lehetőség az ÖN kezében ugyanis nem csak az ügyfelét tudja információhoz juttatni, hanem ezen keresztül azonnal, mérhetően, közvetlenül pontos információt kap a vásárlói aktivitásról, már a vásárlás előtt (pre-sale marketing information), amire eddig nem volt lehetőség.

Értékesítési hely integráció

Elsősorban bemutatótermekben alklamazható, ahol a raktár elkülönül a vásárlótértől.
Az ügyfél az áruházba belépve leolvassa az induló kódot, majd ahogy végighalad az áruházban, ami megtetszik neki, annak a kódját szintén leolvassa a telefonjával. Nem kell papír és ceruza. vásárlás végén a raktárnál beolvassa az ügyfél a vége kódot, esetleg kinyomtat egy listát magának (terminál szolgáltatás). A listán már rajta lehet önkiszolgáló raktárak esetén például a polcszám, vagy az áruátadó kollégák részére cikszám, stb.
Házhozszállítás esetén csak leadja az ügyfél a listát, kifizeti a terméket, és csak várnia kell a szállítókat. Idősebb emberek esetében vagy pédául mozgáskorlátozottak esetében ez jelentősen megkönnyíti a vásárlást.

Dokumentum hitelesítés

Termékekhez on-line tartalmi támogatás integrációja

Különböző termékek felületén is el lehet helyezni az általunk alklmazott Infokódot. Alkalmazható promóciós célra, többlet információ eljuttatására, vagy akár mobilos tartalmak eljuttatására (háttérkép, csengőhang)

Interaktív kirakat

Egy hagyományos kirakat tárgyakkal és árcédulákkal van telepakolva.
Ezt kiegészíthetjük egy nagyméretű lapostévével vagy akár le is válthatjuk, és létrehozhatunk egy multimédiás, vetített kirakatot.
Az interaktivitást mobilkódok segítségével érjük el, melyek a vetített felületen jelennek meg. A kódok leolvasásakkor megjelenik egy termék, animáció vagy bármi, amit hozzá kapcsolunk.
Fontos szempont, hogy közvetlen és azonnali sikerélményt nyújtunk a leendő vásárlóknak, játékos módon.
A pozitív élmény hatására elmélyül az üzlethez való kötődés.
Az új technológia vonzza az érdeklődőket a helyszínre, erősíti az impulzus vásárlást, PR és marketing értéke jelentősen megnő.

Kincskeresés

Játszani mindenki szeret, akár a kincskeresés izgalmát is átélhetjük. Például a város több pontján elhelyezhetjük az általunk létrehozott Infokódokat, ezekről a helyekről tájékoztatjuk pl egy újságban a leendő ügyfeleinket, és a feladat megtalálni ezeket, és leolvasni. Aki mindegyiket leolvassa, az például hozzájuthat valamihez (termékhez/szolgáltatáshoz, vagy kedvezményhez, stb.).
Úgy is megvalósítható, ha csak az első kódot publikáljuk, és ha odamegyünk, és leolvassuk, akkor megkapjuk a következő kód címét, ahová elmehetünk leolvasni, és így egymás után.
Az utolsó kód beolvasásával elküdlhetjük az adatainkat a sorsoláshoz.

Tömegközlekedési járművek megállóiban elhelyezett Infokód

Szituáció: Az utas besétál a megállóba, és hagyományos esetben vagy tudja mikor jön a jármű, és megvárja, vagy elkezdi böngészni a járattáblákat. Ha nem helyi lakos, akkor ráadásul azt is kell néznie, melyik járattal hová tud eljutni.
DE ha van Infokód a megállóban, csak le kell olvasni a telefonnal, és azonnal láthatjuk, milyen járművek és milyen irányba indulnak onnan, kiválaszthatjuk, és megnézhetjük, hogy merrefelé megy a járat, esetleg beírhatjuk az uticélunk, és megkapjuk, hol és milyen járatra kell átszállnunk.
Mindezt rövidebb idő alatt, mint ha végigböngésznénk a járattáblákat. Nem kell azzal foglalkozni, hány óra van, hogy a hét melyik napja, esetleg egy áthelyezett szabadnapnál nem kell találgatni, hogy szombati, vagy vasárnapi menetrend van-e érvényben.

Turisztikai pontokon elhelyezett Infokód

Hasonlóan mint a túristaútvonal jelzések, vagy a kihelyezett térképeken is el lehet helyezni. Tájékoztatás a helyről, látnivalókról, akár időjárási, vízhőmérsékleti információkkal, például ha a Balaton környékén járunk. Ugyanígy kerékpárutak mentén is elhelyezhető. Adott település elején elhelyezve szintén informálódhatunk a helyi látványosságokról. Aszfaltra vagy épület oldalára festve is működik!

Internetes tartalmakhoz való közvetlen csatlakozás a hagyományos nyomtatott felületeken

Ilyen tartalom lehet például a közkedvelt blog, vagy egy webrádió, amit ma már a mobilunkkal is hallgathatunk. Az Infokód segítségével könnyedén felcsatlakozhatunk a rádiócsatornához. Nem kell böngészőbe behívni a linket, nem kell kézzel beállítgatni. Egy klikk, és már a mobilunkon élvezhetjük is az adott tartalmat.
Új lehetőség az internetes tartalmak közvetlen és azonnali ismertté válásához, hisz akár egy matrica például a webrádió wagy a blog általunk létrehozott Infokódjával bárhová felragasztható.

...és még ennél is több lehetőség rejlik benne...

Megmozdult Önben is valami?
Mi partnerek vagyunk! Valósítsuk meg együtt!

MIT KÍNÁLUNK?

Biztosítunk egy kényelmes weboldalt, ahol létrehozhat új kódokat, módosíthatja a hozzá tartozó tartalmakat, és nyomonkövetheti a kódok használatát.

Valóban ennyire egyszerű!

KÉRDÉSE VAN?

telefon
      06 (70) 384-0112


e-mail
      info@vlgmultimedia.hu

KEZDJÜK EL!

Ehhez nem kell mást tennie, mint hogy vegye fel velünk a kapcsolatot. Kollegánk felkeresi Önt, feléméri az igényeit, és a legkedvezőbb ajánlattal látja el.

Pár nap alatt használhatja is!